Prideveckan i Stockholm

Då jag på ”gamla dar” förstod att jag är homosexuell så är priden viktig för mig. Allas lika värde, att alla ska få älska den de vill är så viktigt. Det kan bli så fel när det göms undan av ett eller annat skäl. Därför vill jag gärna vara i Stockholm och dess förorter när det är Stockholm Pride. Detta år fick jag till en hel vecka där uppe men det kostade på energin.

Åkte upp på måndag. Vilade tisdag. Var på en föreläsning på onsdag. Var på tre föreläsningar på torsdagen. Vilade på fredagen. Var och såg på paraden på lördagen, orkade tyvärr inte gå med. Vilade på söndagen. Åkte hem på måndagen.

Sen blev det en vecka i nattlinne. Orkade inte klä på mig, inte tvätta mig. All energi gick åt till att borsta tänderna och få i mig mat. Sån tur att jag hade matlådor i frysen att ta fram och bara värma.

Vilade, Vilade och Vilade. Varvade mellan att ligga i sängen, i soffan och sitta i fåtöljen. Nu för tiden vet jag ju att febern kommer när jag gjort något ”roligt” så planeringen är därefter men en vecka i Stockholm, trots vilodagar, blev för mycket.

Kanske orkar jag ta en dusch ikväll, det hoppas jag verkligen, då jag nu stinker av febersvett och otvättad kropp. Men vilan är så viktig för att inte bli sämre i min ME.