Ålandsresan

När jag var i tonåren var jag med ett kompisgäng på en resa till Åland. En resa som mina föräldrar inte visste om. Jag hade sagt att jag skulle följa med en kompis på en resa och kompisens mamma hade bekräftat detta. Men det var alltså inte sant utan vi åkte ett gäng barn/ungdomar med en Ålandsbåt. Vi hade hyrt en stuga för övernattning en natt på Åland.

På resan över till Åland träffade vi på två män som bjöd mig och två av vännerna på drinkar. Den ena vännen gick iväg och skulle kolla något och efter ett tag gick den andra vännen iväg för att se vart den första vännen hade tagit vägen. Hon lovade att snart vara tillbaka så jag blev kvar med de två männen i baren.

Nästa gång jag vaknade till var jag i en hytt tillsammans med de båda männen. Jag var naken på underkroppen och min tröja var uppdragen till axlarna. De hade satt på mig något på huvudet, tror det var en peruk. Jag var ”uppallad” med kuddar bakom ryggen och låg/satt med benen ned över sängkanten med benen isär. Den ena mannen tog bilder medan den andra stoppade in olika avlånga saker i min slida.

Jag tror jag svimmade/somnade till och från under tiden jag var i hytten. Men jag minns även att den ena mannen onanerade och sprutade sperma över min mage. Den andra mannen tog bilder. Jag vet inte om de turades om eller om den ena var den som gjorde saker med mig och den andra tog bilderna.

Nästa gång jag vaknade låg jag på golvet inne på en av damtoaletterna på båten. En av mina vänner skakade mig och skrattade åt att jag blivit så full. De var också arga på att jag bara hade försvunnit och de hade letat efter mig på båten. Jag vet att jag kräktes och att jag satt kvar på damtoaletten en stund. Sen var det dags att kliva av båten och ta oss till huset för övernattning.

Några av vännerna hade hittat andra vänner på båten som följde med till huset och de fortsatte att ha det trevligt med fest och skratt. Jag var helt slut och gick direkt och la mig. Kände mig väldigt konstig och inte som om jag var fyllesjuk.

Väcktes på morgonen av en av vännerna som sa att det var dags att ta oss tillbaka till båten för färden hem. De pratade och skrattade på vägen till båten och jag gick som i dimma och bara följde med.

När vi var tillbaka på båten försökte jag få i mig lite att äta och gick sen och satte mig på en bänk i närheten av en damtoalett. Jag var illamående, hade huvudvärk och värk i hela kroppen.

När vi kommit ca halvvägs på hemresan kom en av vännerna tillsammans med några som jobbade på båten. Som jag kommer ihåg det var den ena kaptenen. Han frågade om jag hade blivit utsatt för något av några män. Jag svarade nej. Är det säkert sa han. Vi har fått kännedom om att det är några män som drogat flickor här på båten och vi vill gärna få tag på dem. Jag var rädd för männen och tänkte också att mina föräldrar vet inte att jag åker Ålandsbåt och de får inte veta det heller. Mamma skulle bli så besviken och pappa skulle bli rasande. Så jag nekade till att ha träffat några män och att jag lätt blir åksjuk och kanske druckit lite för mycket. Att det var min första båtresa och att jag inte hade hanterat det så bra.

De såg inte ut att tro mig men sa att om jag kom på något så skulle jag be att få prata med kaptenen och att det var viktigt. Sen gick de vidare. Min vän lämnade mig där på bänken och där satt jag tills det var dags att gå iland i Sverige igen.